Om oss

Torkel

-Ända sen jag var liten har jag varit intresserad av mat, natur och resor. Min fars passion för jakt och vilt och min mors arbete som tog oss överallt i världen fick mig tidigt att få upp ögonen för mat och kultur. 

-Jag har jobbat inom restaurangbranschen sen jag var 18 år gammal och när jag hamnade i köket hittade jag min plats och passion för mat. Efter över 20 år som kock i Stockholms krogvärld och även några år i Spanien så är det med stor lust och nyfikenhet  jag ser alla möjligheter här på Österlen. Linda

 -Jag har all min yrkeserfarenhet i nöjesbranschen och är van vid många bollar i luften. Som värdinna på Härden hoppas jag kunna bidra till att varje kväll blir kanon med rätt stämning i en mysig miljö=). 


Härden i Hannas

Vi är ett par från Stockholm som tagit steget att satsa på en dröm som vuxit fram. Vi förälskade oss i Österlen på ett besök när sommaren var som vackrast och hittade denna vackra gamla skola som ligger precis bredvid kyrkan i lilla byn Hannas. Här såg vi möjligheten att verkligen skapa vår dröm ihop. Med den vackra naturen omkring oss och möjligheten till lokala producenter och råvaror föll allt på plats. Från och med påsk i år är det äntligen premiär för våra hemmakvällar på Härden.  Tillsammans vill vi skapa härliga kvällar och roliga upplevelser med våra gäster. 

Hoppas vi ses snart!
 Härden Matstudio AB

Ystadsvägen 195
276 55 Hammenhög
+46708537486
info@hardenmatstudio.se